5-daagse business retreat in Spanje

BEAUTY BUSINESS RETREAT

Vijf dagen met volle focus werken aan je beauty business onder de Spaanse zon. In een prachtige omgeving geïnspireerd worden door verhelderende coachingsessies en andere ondernemers uit de beautybranche.
Opgeladen ga je weer naar huis. Bruisend van de nieuwe ideeën en met een concreet plan om je salon een boost te geven.
Voor meer plezier, klanten en omzet.

Klinkt als een ‘sueño’ (droom)?
Lees dan snel verder!

 

Voor beauty-ondernemers met ambitie
Je runt je eigen schoonheidssalon. En dat doe je goed! Je hebt leuke klanten en haalt voldoening uit je dagen. Toch knaagt het een beetje…
Dat verrekte stemmetje in je hoofd.  ‘Joehoe! Waarom lukt het de concurrent wel om te groeien en mij niet? Hoe zet ik mezelf goed neer op social media? Enne…wanneer kan ik eindelijk eens gaan focussen op wat ik het allerleukste vindt?’ Je hoort het stemmetje wel. Maar ja, nadat je de klant hebt uitgezwaaid volgt er een belletje van een leverancier, heb je nog een levering uit te pakken en dan is het tijd voor een kop koffie met je collega.

Werken AAN je bedrijf? In de waan van de dag kom jij er niet aan toe.


Geef je business vleugels
Stel je eens voor dat je een helder plan zou hebben voor de realisatie van jouw droombedrijf. Een actieplan met concrete stappen om je doel te bereiken.
Je stapt op maandagochtend je salon in en weet precies wat je deze week gaat doen om nieuwe klanten aan te trekken, zichtbaar te zijn en je omzet te boosten. Zie ik daar een glimlach op je gezicht verschijnen?

Come fly with me, let’s fly, let’s fly away!


Business retreat Spanje - 22 t/m 26 mei 2023

Dat actieplan? Dat maken we samen, tijdens de vijfdaagse Beauty Business Boost in Spanje. Pen in de ene hand, een glas Sangria in de andere - wie zei dat business en pleasure niet samen kunnen gaan?

Wat kan je verwachten?

Een midweek in het teken van jouw onderneming. Volop zelfreflectie, openheid, inspiratie, creativiteit en nieuwe inzichten, in het fijne gezelschap van een kleine groep mede-beauty ondernemers. Je verblijft in het dromerige Mijas Residence - vlakbij Málaga - een luxe accommodatie met uitzicht op zee.

Onder leiding van inspirerende experts ga je terug naar de kern. Coaching, yoga, NLP training, een fotoshoot, uitdagende activiteiten en een gezonde dosis me-time brengen je tot nieuwe inzichten. Aha-momentjes over waar je heen wilt met je bedrijf, hoe jij jezelf in de juiste balans brengt tussen werk en privé en het vertrouwen krijgt om te kiezen waar je hart echt ligt.

Het programma:

Maandag 22 mei:

 • Ochtendvlucht van Nederland naar Spanje (tip: je kunt er ook voor kiezen om een paar dagen eerder te vertrekken en te genieten van zon, zee, strand in het nabijgelegen Málaga)
 • Vervoer naar Mijas residence
 • Aankomst bij resort en settelen in je kamer
 • Yoga sessie om thuis los te laten. De start van jouw midweek me-time.
 • Rustige coachsessie ‘Ontdek de balans tussen jouw hart en je business’
 • Borreluurtje om elkaar beter te leren kennen
 • Diner bij Mijas residence

Dinsdag 23 mei:

 • We starten deze dag vroeg met een rustige activiteit op het strand om te werken aan jouw balans
 • Ontbijt bij Mijas residence
 • Coachsessie ‘Hoe bereik jij jouw dromen en doelen’
 • Lunch bij Mijas residence
 • Manifestatie wandeling met de groep
 • Cacao ceremony met sound healing om echt in contact te komen met jezelf
 • Rust moment
 • Diner in een restaurant

Woensdag 24 mei:

 • Ontbijt bij Mijas residence
 • NLP training om je brein nog slimmer en effectiever in te zetten
 • Actieve belevenis in de prachtige omgeving van Mijas i.c.m. een heerlijke lunch
 • Vrije tijd
 • Diner in een restaurant

Donderdag 25 mei:

 • Ontbijt bij Mijas residence
 • Coachsessie ‘Zet je ideeën om tot concrete acties’
 • Lunch bij Mijas Residence
 • Fotoshoot voor content voor jouw website & social media: een professionele fotograaf maakt frisse foto’s voor een boost van je website en social media. (Tip: zorg voor diverse outfits en neem een aantal van je producten mee)
 • Vrije tijd
 • Paella night met live muziek bij Mijas residence

Vrijdag 26 mei:

 • Ontbijt bij Mijas residence
 • Gezamenlijke afsluiting van de week. We nemen de tijd (1,5 uur) om terug te blikken en vooruit te kijken naar de komende 6 tot 12 maanden, zodat jij naar huis gaat met een concreet actieplan.
 • Leuke activiteit in de omgeving
 • Start terugreis naar Nederland

Wat het je brengt:

 1. Vijf dagen zonder afleiding werken aan je business.
 2. Door de focus, rust en inspirerende sessies krijg je helder waar je met je bedrijf heen wilt. Waar gaat je hart sneller van kloppen?
 3. Een concreet actieplan om je dromen te realiseren.
 4. Nieuwe vriendschappen en een fijne community van mede-ondernemers die jou helpen en inspireren. Niet alleen in Spanje, maar we houden deze community in stand als business buddies waar jij goed mee kan sparren ook in de toekomst.
 5. Nieuwe frisse content voor je website en social media.

Begint het al te kriebelen?

Zeg me maar na: ‘soy la reina de mi vida!’
(Ik ben de koningin van mijn leven)

Pak mijn Flamenco jurk, ik wil mee!

Voel jij aan alles dat de Business Boost jouw naam roept? Bemachtig dan nu snel jouw plek.

Deelname aan de Business Boost retreat kost € 2495,- exclusief btw en vliegtickets.
Alle benoemde sessies, activiteiten, eten en drinken zijn inbegrepen bij dit pakket.
De Business retreat is een bedrijfsuitgave en daardoor zakelijk aftrekbaar.
Betaling kan in vier termijnen zonder extra kosten.

Ga je vol overgave aan de slag met de uitvoering van je plan, dan is het een investering die je absoluut zal terugverdienen. Nu is het tijd om is aan jezelf te denken!
Jouw ambities en jouw dromen uit te laten komen. Ben jij één van de acht businessbabes die met mij meegaat naar Spanje?

Early-bird bonus: twee gratis coachsessies t.w.v. € 250,-

Vroege vogels die zich aanmelden voor 15 februari ‘2023 krijgen twee coachsessies van mij cadeau. In te zetten na de reis, als waardevolle kickstart voor de uitvoering van jouw plan.

Wat anderen zeggen 

“Monique heeft een ontzettend fijne energie. Met haar hulp kijk ik weer met een frisse en energieke blik naar mijn eigen bedrijf. Ze is voor mij een perfecte zakelijke sparringpartner.”

Sharon - Skin Corner by Sharon

“Monique wil het beste voor jou en je salon en zal er alles aan doen om je te helpen groeien en ondersteunen om je salon tot een groot succes te maken.”

Deborah - Your Skincare Company

Voor wie?

Ben jij die beauty ondernemer die graag aan persoonlijke ontwikkeling werkt, meer grip krijgt op de salon, doelen na wilt streven en wilt groeien in de structuur en omzet. Dan is deze Business Retreat speciaal gemaakt voor jou! Ongeacht het formaat van jouw salon.

Waar verblijf je?

Mijas Residence ligt in het dorp Mijas Pueblo en ligt op slechts 10 minuten rijden van het strand van Fuengirola. Door de iets hogere ligging van het dorp heb je naast een fantastisch uitzicht ook altijd het voordeel van een koel briesje op de warme zomerdagen. Het complex bevat 6 appartementen die modern, luxe en sfeervol zijn ingericht. Alle appartementen en terrassen hebben een fantastisch uitzicht op zee en zijn voorzien van alle luxe waaronder eigen wifi, flatscreen tv en een regendouche. Op het complex tref je meerdere lounge area's aan, een heerlijk verkoelend zwembad, een loungebar en een BBQ dat allemaal garant staat voor ultieme ontspanning en gezellige Spaanse beleving.
Tijdens je verblijf deel je met een groepslid één van de luxe appartementen, maar beschik je wel over je eigen bed.
Wil jij meer over Mijas Residence ontdekken en alvast in de sfeer komen? Klik hier

Aanmelden:

Om de kwaliteit hoog te houden, impact te kunnen maken en de diepgang te bieden waar My Boost voor staat is het een exclusieve reis. Er kunnen slechts acht deelnemers mee. Wil jij graag mee wacht dan niet te lang om jouw ticket tot deze reis te bemachtigen. Je kunt je aanmelden door je gegevens tin onderstaand formulier in te vullen en te versturen.
Vermeld je naam, de naam en plaats van de salon en je telefoonnummer om je inschrijving zo compleet mogelijk aan te leveren.
Na jouw aanmelding laat ik je binnen 24 uur weten of er een plek voor jou beschikbaar is voor de komende reis.
Wil jij eerst meer informatie hebben? Neem dan gerust contact op met Monique via 06-52614039 of stuur een mail naar monique@my-boost.nl

Early bird actie

Vroege vogels die zich aanmelden voor 15 februari 2023 krijgen twee coachsessies t.w.v. € 250,- van mij cadeau. In te zetten na de reis, als waardevolle kickstart voor de uitvoering van jouw plan.

Nu ik zelf net terug ben uit Mijas kan ik niet wachten om met een groep prachtige beauty ondernemers terug te gaan en er een te gekke reis van te maken!
Ga jij mee?

Liefs Monique

Aanmeldformulier Business Boost Retreat