new!

Refresh Your Style Today

Contact Us and Book an Appointment

[booked-calendar]
Why We Are The Best

Our Portfolio

Welcome

Extraordinary Experience In Nail Care

Jude Nail Studio is the Most Popular, Clean and Recommended Nail Salon

At Jude Nail Salon, we take pride in the quality of work that our nail technicians perform. We offer the highest levels of professionalism and sanitation for our clients while providing the best services and keeping our prices reasonable.

We can guarantee that services you receive at Jude Nail Salon use the latest technologies and trends in the nail industry.

Call 091 5167 101

You’re Invited!

Become a Model for Shellac Manicure

Extraordinary Experience In Nail Care
Best Deals

Special Pricing

Schrijf je direct in

VOOR DE INSPIRATIE BOOST

Gratis tips en inzichten om direct te groeien als beauty-ondernemer!

What Our Clients Say

Testimonials

Monique heeft een ontzettend fijne energie, is enthousiast, eerlijk en oprecht. Zij ziet en bespreekt zaken op een manier, waardoor ik weer met een frisse en energieke blik naar mijn eigen bedrijf kijk. Ben je op zoek naar de perfecte sparringpartner met veel kennis, kwaliteit en een enorme hoeveelheid energie en doorzettingsvermogen? Dan ben je bij Monique de Haas op de juiste plek!

Sharon van Beauty Corner in Boxmeer

Fantastisch, wat een leuke inspirerende vrouw is zij, en bovendien een warme persoonlijkheid. Ik zie mijn samenwerking met Monique als een grote aanwinst voor mijn bedrijf. De posts & nieuwsbrieven hebben precies de uitstraling waar ik mezelf in herken.

Betty van Beauty Betty in Delft

Ze wil het beste voor jou en je salon en zal alles doen om ervoor te zorgen dat je nog meer zal groeien en je te ondersteunen in alles om de salon een groot succes te maken. Niet alleen met mijn salon maar ook op persoonlijk vlak.

Deborah van Your Skincare Company in Barendrecht