Uitgebreide expertise & vakinhoudelijke kennis

Coaching. Ondersteuning. Ontzorging.

Als beauty-ondernemer ben jij een absolute vakspecialist! Je hebt een liefde voor de producten, behandelingen en klanten van jouw salon. Jouw salon groeit, maar bloeit jouw salon ook? Bekijk onderstaande video om de boost voor jouw beauty business te ontdekken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de boost van jouw salon? Of kribbelen jouw handen nu al om samen met mij aan de slag te gaan?
Neem dan contact op met My Boost.

Bel 06 52614039
You’re Invited!

Become a Model for Shellac Manicure

Extraordinary Experience In Nail Care
What Our Clients Say

Testimonials

Monique heeft een ontzettend fijne energie, is enthousiast, eerlijk en oprecht. Zij ziet en bespreekt zaken op een manier, waardoor ik weer met een frisse en energieke blik naar mijn eigen bedrijf kijk. Ben je op zoek naar de perfecte sparringpartner met veel kennis, kwaliteit en een enorme hoeveelheid energie en doorzettingsvermogen? Dan ben je bij Monique de Haas op de juiste plek!

Sharon van Beauty Corner in Boxmeer

Fantastisch, wat een leuke inspirerende vrouw is zij, en bovendien een warme persoonlijkheid. Ik zie mijn samenwerking met Monique als een grote aanwinst voor mijn bedrijf. De posts & nieuwsbrieven hebben precies de uitstraling waar ik mezelf in herken.

Betty van Beauty Betty in Delft

Ze wil het beste voor jou en je salon en zal alles doen om ervoor te zorgen dat je nog meer zal groeien en je te ondersteunen in alles om de salon een groot succes te maken. Niet alleen met mijn salon maar ook op persoonlijk vlak.

Deborah van Your Skincare Company in Barendrecht

Why We Are The Best

Our Portfolio

Heb je vragen?

Stel ze hier!

  class="sc_form_field">

  Schrijf je direct in

  VOOR DE INSPIRATIE BOOST

  Gratis tips en inzichten om direct te groeien als beauty-ondernemer!

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen feed gevonden.

  Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.