Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

"Eenmaal terug in mijn bedrijf heb ik knopen doorgehakt. Waar ik qua aanbod niet voldoende aan overhoud, daar nam ik afscheid van."

– Carola Janssen

“Ik was alleen maar ballen aan het hooghouden. Corona had er behoorlijk ingehakt en ik vroeg me steeds vaker af: ‘Waar doe ik dit allemaal voor?’ Er was enorme twijfel om mee te gaan met de retreat, maar wat ben ik blij dat Monique mij wist te overtuigen. Het was precies wat ik nodig had om mijn passie en motivatie weer terug te vinden. 

Het was een uitdagende tijd toen ik in het vliegtuig stapte naar Mijas. Verwachtingen had ik niet; ik kwam als één bonk stress binnen bij de retreat. De druk op mijn borst die ik al lange tijd voelde, verdween tijdens de week en is gelukkig nooit meer teruggekomen. Ik wilde mezelf terugvinden en dat verzoek werd gehoord; je wordt echt met jezelf geconfronteerd. Yoga, kickboxen, allemaal activiteiten die ik normaal niet zou doen, maar die me wel hielpen om weer bij mezelf te komen en te ervaren wat ik wil, hoe ik verder wil. Zonder daarin onzeker te zijn of te veel rekening te willen houden met anderen. 

‘Onzekerheid’ had ik op de steen geschreven. Boven op die berg gooide iedere deelnemer zijn eigen steen de diepte in, afscheid nemend van de saboteur die je niet meer dient. Wat een verlichting. Niet meer overal over hoeven twijfelen. Weten wat je wilt en standvastig zijn. Dat is hoe ik in het leven wil staan en dit is echt verbeterd. 

“Eenmaal terug in mijn bedrijf heb ik knopen doorgehakt.”

Eenmaal terug in mijn bedrijf heb ik knopen doorgehakt. Waar ik qua aanbod niet voldoende aan overhoud, daar nam ik afscheid van. Ik bracht focus aan en koos voor waar mijn hart ligt: van alles aanbieden naar huidverbeterende behandelingen. Je kunt er nu eenmaal niet voor iedereen willen zijn. Ik voel inmiddels minder de behoefte om iedere keuze uitvoerig toe te lichten. Als eindverantwoordelijke is het aan mij om te doen wat goed is voor mijn bedrijf. En ik ben enorm blij met het fijne team dat met mij iedere dag aan die droom werkt. 

Fantastisch vond ik de retreat. Ik ben zó blij dat ik meegegaan ben. Als ondernemers staan we normaal gesproken altijd aan. Even stilstaan, reflecteren en je lekker laten verzorgen is geen luxe, het brengt je daadwerkelijk verder in je ondernemersreis. Dat gun ik iedereen.” 

Groeien vanuit verbinding

My Boost is jouw beauty business buddy, spiegel en grootste fan. Samen zorgen we voor de boost van jouw instituut. Zodat jij met meer plezier en rust kunt ondernemen. Samen maken we je dromen waar. Vanuit verbinding, met jezelf en met elkaar.