Prijs fotoshoot

De wereld van cosmetica draait om het creëeren van een beleving.
Jouw klanten willen een warme, ontspannen en fijne sfeer ervaren als ze in contact staan met jouw salon of merk.
De uitstraling van jouw bedrijf is niet alleen belangrijk op de locatie zelf, maar ook online.
Geef de volgers online hetzelfde gevoel alsof ze daadwerkelijk de salon binnen stappen. En inspireer potentiële nieuwe klanten met prachtige foto’s van jouw bedrijf op je website.
Tijdens de fotoshoot worden alle onderdelen van jouw bedrijf prachtig op de foto gezet.

  • Buitenzijde van het pand en het interieur
  • Alle behandelingen en activiteiten
  • Individuele profielfoto’s en teamfoto’s
  • Alle merken
  • Sfeer belevingen
  • Promoties

My Boost neemt de organisatie van deze dag op zich. Er wordt vooraf een gedetailleerde briefing gemaakt met onderdelen zoals de planning, de benodigde materialen en een lijst met meer dan 60 verschillende foto ideeën. Dit wordt allemaal afgestemd op het concept van de salon en de gewenste uitstraling.

Voor de fotoshoot werkt My Boost samen met topfotograaf Rebekka Mell.
Rebekka heeft, als fotograaf, al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van cosmetica- en bedrijfsfotografie.
Monique en Rebekka werken inmiddels al jaren succesvol samen en streven altijd naar perfectie met een grote dosis aan gezellige energie.

Tijdens de fotoshoot creeëren Monique en Rebekka een ontspannen sfeer, waardoor iedereen prachtig en vooral als zichzelf op de foto staat.
Monique kent, door haar jarenlange ervaring, alle kneepjes van het vak en weet iedere pose goed af te stemmen voor het verkrijgen van niet alleen een mooie, maar ook vakkundige foto. Door dit te combineren met de fotografische invalshoek van Rebekka resulteert dit in foto’s die van het scherm af spatten.

De gehele fotoshoot levert een resultaat op van een zeer ruime voorraad aan prachtige foto’s die jouw salon of cosmetica merk echt op de kaart gaan zetten. Met deze foto’s kan jij de website naar the next level brengen en kan jij via social media een perfecte beleving creëren van jouw bedrijf. Hiermee vergroot jij niet alleen je bereik, maar trek je ook snel nieuwe klanten aan en ben jij dan staat om creatieve en stimulerende content te creeëren die de omzet zal gaan verhogen.

Alle foto’s worden professioneel en zonder watermerk bewerkt. Wanneer jij akkoord hebt gegeven op de alle foto’s worden deze naar jou verstuurd en zijn ze volledig in jouw bezit.

Laat jouw salon of cosmetica merk digitaal stralen!