Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Level Up Data Dashboard

Voor een strategische groei van je skincare onderneming, vanuit eigen regie, inzicht en proactief ondernemerschap.

business coach voor beauty ondernemers
 • screenshot van dashboard

  screenshot van dashboard

Device Slider

Over het Level Up Data Dashboard

Dit datadashboard is een ware revolutie in de skincarebranche. Een overzichtelijke tool met alle relevante informatie om te kunnen sturen op het succes van jouw skincare onderneming. Platte cijfers veranderen in fonkelende diamanten en 14 karaats goudklompjes. Het is tijd om te gaan delven.  

Je zit op een goudmijn!

Herken jij dit?

business coach voor beauty ondernemers

Een tool waarmee je kunt sturen op het resultaat van je bedrijf

Een overzichtelijk en compleet beeld van alle data

Dit is nog maar een selectie van alle waardevolle informatie die je haalt uit het dashboard. Het biedt je een overzichtelijk en compleet beeld van alle data, zodat haarscherp ziet waar je groeikansen liggen. Ik laat het je graag even zien in deze video.

Video afspelen

Level Up Data Dashboard

Ontdek de goudmijn onder jouw bedrijf.
2250 eenmalig
 • Een op maat ingericht dashboard voor jouw skincare onderneming.
 • Afgestemd op je bedrijfsdoelen en ingevulde met de specifieke data die belangrijk is voor jou om pro-actief te kunnen ondernemen.
 • We bepalen targets voor ieder teamlid en het hele bedrijf, zodat je gericht kunt sturen op resultaat.
 • Per maand betaal je € 39,50 voor de kosten van de server, licenties, onderhoud en support.

Met behulp van het Dashboard:

Met het Level Up Data Dashboard transformeer je niet alleen overweldigende cijfers tot bruikbare inzichten, maar ga je er ook met plezier mee aan de slag. Je kunt nu sturen op feiten en hebt meer grip op je resultaten. Het dashboard biedt een helder overzicht van waar de kansen liggen voor jouw bedrijf en waar de aandacht naar uit moet gaan. Hierdoor kun je gerichte marketingacties bedenken die daadwerkelijk rendement opleveren, zoals het promoten van behandelingen met de hoogste marges.

In een oogopslag zie je wie je beste klanten zijn en welke klanten extra aandacht verdienen om hun bestedingsbedrag of bezoekfrequentie te verhogen. Dit stelt je in staat om je medewerkers te stimuleren en samen individuele groeiplannen op te stellen die bijdragen aan de bedrijfsresultaten.

Met het dashboard kun je goed onderbouwde plannen en keuzes maken over je aanbod, team en investeringen. Het geeft helderheid over wat wel en niet werkt, zodat je je kunt richten op doelgerichte en meetbare doelen. Door deze aanpak maak je de transformatie van passief naar actief ondernemen, met gegarandeerde groei als resultaat.

Deze top skincare ondernemers gingen je voor;

Wat ga je leren?

Wat krijg je allemaal?

Hoe je het dashboard kunt inzetten in je bedrijf

Het Level Up Data Dashboard is een onderdeel van het groeitraject. Ben je zelf al heel handig met cijfers en wil je zelfstandig sturen op je data met behulp van het dashboard? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Jouw Business Buddy

Ik ben Monique de Haas, coach voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Ik streef met jou naar een toekomstbestendig huidinstituut dat voldoening, rust, plezier en een gezonde financiële basis brengt. 

Ik help je met een scherpe blik op je cijfers, aanbod, team en marketing. Zo ontstaat er een bedrijfsstrategie die je, vanuit balans en plezier, je doelen laat behalen. Vanuit verbinding en gewapend met een goed plan, maak je de transformatie naar een ondernemer die vanuit vertrouwen haar dromen waarmaakt. 

Veelgestelde vragen

Ik werk alleen, is het dashboard voor mij dan wel geschikt?
Ongeacht het formaat van je skincare onderneming, als je wilt sturen op resultaat is het dashboard waardevol voor je.
Ja. We hebben het systeem zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Dat komt echt goed.

Het Level Up Data Dashboard werkt perfect in combinatie met Salonized, Mijn Salon, Skinadmin en Melissa. Voor andere systemen vinden we meestal ook een goede oplossing, neem dan even contact op voor overleg.

Zeker! Je kunt eenvoudig filteren op locatie of alle data van alle locaties samen weergeven.
We werken momenteel een aan functie waarmee je teamleden toegang kunt geven tot het dashboard of een selectie van relevante data.

Je start met 6 maanden om het systeem goed te leren kennen en de transitie te maken ondernemen op basis van je cijfers. Daarna kan je maandelijks opzeggen, maar geloof mij, je wilt straks nooit meer zonder.  

De veiligheid van het dashboard is voor ons de eerste prioriteit geweest tijdens de ontwikkeling. De data is alleen toegankelijk voor jou en een select support team van My Boost. 
Afhankelijk van jouw softwarepakket hebben we het dashboard binnen 2 tot 6 weken up and running.
 • screenshot van dashboard

  screenshot van dashboard

Device Slider

Level up your skincare business!

Het beoefenen van jouw vak doe jij als geen ander. Het runnen van een bedrijf is echter een heel ander niveau. Denk maar eens aan het inkopen van de juiste producten, het bijhouden van de administratie, inzicht krijgen in hoe je salon ervoor staat, strategische marketingplannen uitvoeren en het team managen. Daar zou je best wel hulp bij kunnen gebruiken – het Level Up Data Dashboard is de tool die voor jou echt het verschil gaat maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Skincare onderneming? Vraag dan nu een gratis demo gesprek met Monique aan.