Ontdek alles over

Monique

Ieder stap die je zet en iedere keuze die je maakt in je leven vormt je als persoon. Het maakt je groter, mooier en slimmer.
Zo heeft 20 jaar werken in de cosmetica branche mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.
Met al mijn kennis en ervaring vervul ik mijn persoonlijke missie door een waardevolle betekenis te zijn in de ontwikkeling van andere beauty professionals.

Ik ben een absolute gevoelsmens en met al mijn passie en energie werk ik intensief samen met iedere klant.
Samen streven wij naar een optimale verbetering van jouw bedrijf en een mooie persoonlijke groei.
Zo heb ik al vele salons en cosmetica merken kunnen helpen bij het versterken van de bedrijfsstrategie, het optimaliseren van het teammanagement voor een echt powerteam en heb ik diverse branding-, marketing- en contentplannen gecreëerd. Hiermee komt de beleving van de salon en / of het cosmetica merk goed tot haar recht komt, werken mijn klanten met een doordachte strategie, hebben zij meer structuur en groeit het bedrijfsresultaat.

Ben jij toe aan een echte boost binnen jouw bedrijf?
Ontdek dan via onderstaande button wat My BOost voor jou kan betekenen.

Wil je meer weten over alle ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt de laatste 20 jaar?
Lees dan hieronder verder en ontdek hoe iedere stap mij dichterbij My Boost heeft gebracht.

Als klein meisje ging ik soms met mijn moeder mee naar de schoonheidssalon. Ik werd verliefd op dit vak en van jongs af aan wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. In 2001 kwam mijn droom uit toen ik mijn diploma haalde voor schoonheidsspecialiste en pedicure.

Met veel plezier ben ik gaan werken in de salon waar ik stage liep. Bij Cosmo Beauty Center in Rotterdam heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Maar ik wist ook al vrij snel dat ik niet alleen in de cabine wilde werken. Mijn ambitie lag bij het ondersteunen van schoonheidssalons.

Mijn ambitie bracht mij in 2003 bij Care Cosmetics. Het bedrijf was nog veel kleiner en had toen een handvol merken in hun portfolio zitten. Ik ben gestart als promotrice voor het merk Pupa, maar al snel kreeg ik de kans om mij te gaan ontwikkelen als accountmanager. Ik was verantwoordelijk voor het begeleiden van schoonheidssalons en retailers in mijn rayon. In 2004 werd Skeyndor aan het portfolio van Care Cosmetics toegevoegd.En daarmee kreeg ik de opdracht om dit merk te positioneren en op te bouwen op de Nederlandse markt.

Door deze kans heb ik veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot professional in de beauty branche.
Als trainster van Skeyndor leerde ik de salons hoe zij de behandelingen en de verkoop optimaal konden inzetten in de salon. Als accountmanager verbeterde ik, met intensieve begeleiding, samen met de salon de positie van het merk binnen iedere salon. Dit resulteerde in de groei van het merk en de omzet van de salons.

Om mijn kennis te verbreden heb ik diverse opleidingen voor marketing en sales gevolgd bij het DaVinci College in Dordrecht. Door het warme contact met dit opleidingsinstituut ben ik gevraagd om een afdeling op te richten met opleidingen voor Uiterlijke Verzorging. Het was een uitdagende en vooral leuke baan die verdeeld was in twee verschillende rollen. Als projectmanager ontwikkelde ik onderwijs- en examenprogramma's voor de opleidingen schoonheidsspecialiste niveau 3 en 4 en heb ik het onderwijsleerbedrijf opgezet.
Als docent gaf ik met veel plezier les aan de leerlingen van niveau 3 en 4.

Lessen zoals schoonheidstheorie, -praktijk, anatomie en ondernemingsvaardigheden behoorden tot mijn lessenpakket.
Lesgeven is een prachtig vak en het gaf mij veel voldoening om de leerlingen vakkundige kennis aan te leren, iedere leerling te laten groeien in de praktijk en ze te laten ontwikkelen tot beginnende vakspecialist.
Enkele oud leerlingen hebben inmiddels een prachtige en succesvolle schoonheidssalon en ik ben dan ook heel erg trots op deze mooie vakvrouwen.

Nu alle opleidingen bij het DaVinci College met succes draaide was ik op zoek naar een meer commerciële uitdaging. In 2013 ben ik als Product Manager gaan werken bij OTC Pharma.
Als Product managerwas ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en positionering van het nieuwe merk SwissCare. Het was een veelzijdige baan waarbij het vooral interessant was om aan de productie kant van een cosmetica merk te werken.

In deze tijd heb ik goed geleerd hoe belangrijk het is om trends en ontwikkelingen te ontdekken in de markt en deze in te zetten voor de groei van je business.
Het analyseren van marketing- en salescampagnes gaf mij waardevolle informatie die ik kon gebruiken voor het optimaliseren van het merk en het versterken van de nationale en internationale marktpositie.

Vanaf 2015 heb ik mij, bij Care Cosmetics, in de rol als Brandmanager kunnen ontwikkelen tot ware professional.
Ik leerde hoe je marketing en sales optimaal in kon zetten voor het vergroten van je bereik, het verbeteren van de marktpositie en het verduurzamen van de relatie met de klanten.
Mijn (inter)nationale netwerk werd snel vergroot en ik ontdekte een ware passie op gebied van zakelijk contact en support.

Bij grote projecten en investeringen werkte ik in een, voor mij, nieuwe dimensie samen met beauty professionals.
Intensief begeleide ik salons, de eigenaresse en het team op het gebied van bedrijfsstrategie, marketing en communicatie. Met als doelstelling om de investering goed tot zijn recht te laten komen, de salons een andere kijk te geven op het runnen van een bedrijf en de omzet van de salon te laten groeien.

Warm contact met mijn klanten is voor mij essentieel in mijn werk. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het coachen, begeleiden en ontzorgen van professionals mij echt voldoening geeft. En wanneer wij samen doelen weten te bereiken wordt ik daar ook echt gelukkig van.
Dit heeft mij ertoe gebracht om My Boost op te gaan zetten. Om zij aan zij te staan met beauty professionals die zichzelf naar een hoger leven willen brengen, vastlopen in de bedrijfstrategie, een helpende hand nodig hebben bij zaken zoals marketing en communicatie, of graag een echte business mindset willen creëeren.

Als ware sparringspartner en expert ben ik er voor jou, je bedrijf en het team. Met veel kennis, expertise en een heerlijke dosis energie bouwen wij aan jouw bedrijf en gaan wij jouw dromen realiseren.
Ik ben een gedreven hardwerkende beauty professional met een duidelijk motto.

Don't expect to see a change if you don't make one!

Dus waar wacht jij nog op?
Ben je klaar voor jouw Boost?!

My Boost

Werkwijze

CREATE

Iedere salon is uniek en daarom werkt MY BOOST met op maat gemaakte plannen.
Door de persoonlijke aanpak creëert MY BOOST strategieën en materialen die de positie, de kwaliteit en de beleving van de salon centraal stelt.

BUILD

MY BOOST levert plannen en content op die direct inzetbaar zijn.
Het resultaat is creatief, van hoog niveau, past bij het concept van jouw bedrijf en geeft de mogenlijkheid om verdere groei te realiseren.
De samenwerking gaat jou ontzorgen van extra werkzaamheden.

GROW

MY BOOST laat niet alleen jouw bedrijf groeien, maar realiseert ook persoonlijke groei.
Brengt een team dichterbij elkaar en maakt ze meer betrokken bij de salon.
Samen staan wij sterker!

Heb je vragen?

Stel ze hier!

    class="sc_form_field">