Module

MARKETING BOOST

Veel omzet maken willen we allemaal, want jij runt tenslotte een bedrijf. Een financieel gezond bedrijf geeft grote voordelen zoals een mooie winstuitkering naar jou als eigenaar van dit bedrijf. Winst waar jij hard voor hebt gewerkt en wat jij ook echt verdient.

Een schoonheidssalon die financieel gezond is heeft een optimale balans tussen de omzet van behandelingen en verkoop van producten. Voor een schoonheidssalon is het belangrijk dat 50% tot 60% van de omzet voort komt uit behandelingen en 40% tot 50% voort komt uit het verkopen van producten.
Met deze balans blijft er, na aftrek van alle kostenposten, genoeg liquiditeit over om jezelf ook voldoende uit te kunnen betalen.
Behaalt jouw salon niet in de ideale balans in de omzet maak je dan geen zorgen. Iedere salon heeft absoluut de kans om dit wel te realiseren.

Als jij de omzet van jouw salon wilt gaan verhogen ga dan strategisch aan het werk. Goede marketing helpt jou bij het boeken van extra omzet.
Met de module MARKETING BOOST ontvang jij een marketing plan die past bij jouw salon en de merken van de salon.

WERKING

Bij de module MARKETING BOOST wordt er tijdens het intakegesprek goed gekeken naar de volgende onderdelen:

  • Huidige omzet van de salon
  • Soort klanten / doelgroep van de salon
  • De merken van de salon
  • Waar staat jouw salon voor?

Je ontvangt een op maat gemaakt en creatief marketingplan.
Per maand ontvang je één salonpromotie en twee verkooppromoties.
Daarnaast creëert MY BOOST per maand twee marketingtools voor jouw salon. Hierbij kun je kiezen aan een breed pakket zoals een flyer, cadeaubon, klantenblad, stoepbord poster en nog veel meer.
Alle promoties en marketingtools zijn direct inzetbaar en zullen de omzet gaan verhogen.