Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Business retreat van 12-16 oktober 2024

Volle focus werken aan je skincare onderneming onder de Spaanse zon.

Ervaar vijf dagen volledige focus op het laten groeien van jouw skincare business onder de stralende Spaanse zon. Laat je inspireren en begeleiden door een deskundig team van experts, en ontmoet gelijkgestemde ondernemers uit de skincarebranche. Na dit intensieve en inspirerende retreat ga je terug naar huis vol nieuwe inzichten en een doordacht plan om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Monique, jouw toegewijde coach, staat aan je zijde gedurende dit transformatieve avontuur.

Klaar om meer plezier, klanten en omzet te genereren?

'Laat je inspireren, verbinden en transformeren tijdens het Beauty Business Retreat in Andalusië'

Stel je eens voor...

Dit is slechts een tipje van de sluier. Bereid je voor op een ervaring die niet alleen je business zal transformeren, maar ook je persoonlijke transitie stimuleert naar meer ondernemen vanuit verbinding.

Voor skincare ondernemers met AMBITIE

Benieuwd naar wat het Beauty Business Retreat voor jou kan betekenen?  Laat je begeleiden door een team van meerdere experts, waaronder Monique, jouw betrokken coach. Ervaar in een prachtige omgeving een nieuwe manier van zelfreflectie, openheid en inspiratie samen met gelijkgestemde ondernemers waarbij je nieuwe inzichten en inspiratie krijgt, om jouw skincare business naar een nieuw level te tillen. Deze retreat biedt ook ruimte voor persoonlijke groei. Je herstelt de connectie met jezelf en leert weer voelen waar je heen wilt met je bedrijf en wat goed is voor jou. Doorbreek vastgelopen patronen en ontdek waar jij echt gelukkig van wordt met behulp van onder andere; Persoonlijke 1:1 coachsessies, NLP training, Voedzame en heerlijke maaltijden en drankjes, Yoga, Soundhealing en een Personal branding fotoshoot.

En alsof dat nog niet genoeg is, maak je deel uit van een hechte community van mede-skincare ondernemers, die niet alleen tijdens het retreat, maar ook daarna, jouw steun en inspiratiebron zullen zijn op jouw ondernemersreis.

Dag 1: Aankomst:

Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd bij Mijas Residence en kun je je settelen in je comfortabele kamer. Voel meteen de ontspanning tijdens een yogasessie, waarbij je de stress van de reis achter je kunt laten. Daarna volgt een rustige persoonlijke coachsessie om de balans tussen jouw hart en je business te ontdekken. We sluiten de dag af met een gezellig borreluurtje gevolgd door een heerlijk diner bij de accommodatie.

business retreat voor beauty ondernemers
business retreat voor beauty ondernemers

Dag 2: Verbinden & manifesteren:

De volgende ochtend beginnen we vroeg met een rustige activiteit op het strand, waardoor je de dag op een gebalanceerde manier kunt starten. Na een heerlijk ontbijt staat er een inspirerende groepssessie op het programma, waarbij je wordt begeleid om je dromen en doelen te verwezenlijken. Na de lunch volgt een inspirerende manifestatiewandeling met de groep, gevolgd door een bijzondere cacao ceremonie met sound healing om dieper in contact te komen met jezelf. We sluiten de dag af met een heerlijk diner in een authentiek lokaal restaurant

Dag 3: Verdieping & ontspanning:

De dag begint met een smakelijk ontbijt bij Mijas Residence, gevolgd door een actieve belevenis in de prachtige omgeving van Mijas. Daarna staat er een NLP-training op het programma, om je brein nog slimmer en effectiever in te zetten, gevolgd door vrije tijd om je even terug te trekken en te genieten. We sluiten de dag af met een ontspannen diner in een lokaal restaurant. 

business retreat voor beauty ondernemers
business retreat voor beauty ondernemers

Dag 4: Concreet actieplan & reflectie:

Na het ontbijt staat er een inspirerende business coachsessie op het programma om alle ideeën om te zetten in concrete acties. Na de lunch volgt een fotoshoot, waarbij je de kans krijgt om jezelf en eventueel je producten op een krachtige en professionele manier vast te leggen, zodat je met trots kunt terugkijken op je persoonlijke groei en prestaties. Daarna zijn er individuele coachsessies en vrije tijd om te ontspannen voordat we genieten van een heerlijke Paella-avond bij Mijas Residence.

Dag 5: Power & final touch

De laatste ochtend beginnen we met een krachtige combinatie van kickboksen en yoga om compleet in je kracht te staan. Na het ontbijt bij Mijas Residence volgt een laatste business coachsessie om je business een final boost te geven. We sluiten af met een gezamelijke afsluitende lunch op een prachtige locatie, voordat we beginnen aan de terugreis naar Nederland.

business retreat voor beauty ondernemers

'Ervaar in een prachtige omgeving een nieuwe manier van zelfreflectie, openheid en inspiratie samen met gelijkgestemde ondernemers waarbij je nieuwe inzichten en inspiratie krijgt, om jouw skincare business naar een nieuw level te tillen.'

Deze retreat is voor jou als;

Zij gingen je voor:

Ontdek de prachtige ervaringen die de eerdere deelnemers hebben opgedaan tijdens de Beauty Business retreat in mei 2023.

Over de locatie

Mijas Residence bevindt zich in het charmante dorp Mijas Pueblo, slechts op een korte 30 minuten rijden van het prachtige Malaga. 
 
Dankzij de verhoogde ligging van het dorp geniet je niet alleen van een adembenemend uitzicht, maar ook van een verfrissend briesje tijdens warmere dagen. Het complex bestaat uit 6 smaakvol ingerichte appartementen, elk modern, luxueus en met een warme ambiance. Elk appartement en terras biedt een panoramisch uitzicht op de zee en is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder wifi, een flatscreen-tv en een regendouche. Bovendien beschikt het complex over meerdere lounge plekken, een verkoelend zwembad, een bar en een BBQ-ruimte, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol ontspanning met de typische Spaanse authenticiteit. 
 
Tijdens je verblijf deel je een van deze luxe appartementen met een mededeelnemer, waarbij je toch geniet van jouw eigen comfortabele bed. 

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de retreat geschikt is voor mij?

Wil je ontdekken wat de retreat voor jou kan betekenen? Stuur een bericht naar info@my-boost.nl

Absoluut. Mijas Residence beschikt over verschillende prachtige loungeplekken waar je in alle rust aan jezelf kunt werken.

We werken alleen met kleine groepen van maximaal 6 personen. Voordat je definitief inschrijft, vindt er altijd een intakegesprek plaats om te ontdekken of de retreat echt bij je past en of je verwachtingen overeenkomen met de opzet van de reis. De groep zal bestaan uit skincare-ondernemers die allen streven naar persoonlijke groei of herstel, maar wel hun passie voor ondernemerschap delen.

Alle appartementen zijn zeer ruim opgezet, waardoor je voldoende privacy ervaart, zelfs als je een appartement deelt. Eerdere deelnemers hebben het juist als prettig ervaren om te kunnen napraten met hun kamergenoot na een intensieve dag. Mocht je desondanks liever een appartement voor jezelf willen, dan kun je dit tegen een meerprijs reserveren.

Voordat de reis begint, vragen we alle deelnemers naar eventuele dieetwensen, en hier wordt gedurende de hele reis rekening mee gehouden.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de reis in drie termijnen betalen. Echter, vanwege de gemaakte kosten en investering, moet de reis wel volledig zijn betaald voordat de Beauty Business Retreat begint.

Heb je nog behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!