Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

My Boost: Jouw partner tijdens events

My Boost is werkt als beauty business buddy samen met vele skincare ondernemers. Dit geeft een enorme boost voor de ondernemer en groei bedrijf. Werk jij vanuit jouw bedrijf ook met skincare ondernemers en wil jij hen inspireren tijdens een event,  waardoor zij nog beter aan de slag kunnen gaan met jouw merken? Ontdek dan de kracht van een Boost lezing.    

business coach voor beauty ondernemers

Samen brengen we de behoefte in kaart van jouw doelgroep

Regelmatig word ik door bedrijven (Dermaesthetics , Décaar, Cosinta, Maria Galland) uitgenodigd om een lezing te geven, mega leuk! Zoek jij een inspirerende spreker die verbinding weet te leggen met ondernemers in de skincarebranche, dan kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan jouw evenement.

Samen brengen we de behoefte in kaart van jouw doelgroep en bepalen een passende insteek voor de lezing, zodat deze zo aansprekend mogelijk is voor de bezoekers. 

Enkele onderwerpen waar ik bevlogen over kan delen zijn:

Vooraf bespreken we de behoeften van jou als opdrachtgever en brengen we de vraagstukken van jouw doelgroep in kaart. Op basis hiervan wordt de duur en de inhoud van de lezing vastgesteld. Iedere lezing is dan ook echt maatwerk voor een optimaal en uniek resultaat.