Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Maak de transformatie naar de fearless ondernemer die haar dromen waarmaakt

Ik geloof dat een succesvolle skincare-onderneming afhankelijk is van goed ondernemerschap en inzicht in je cijfers. De branche is toe aan een professionaliseringsslag. Als huidspecialist ben je namelijk niet automatisch een geboren ondernemer. Je verdient ondersteuning om hierin te kunnen groeien; als jouw Business Buddy sta ik aan je zijde.
business coach voor beauty ondernemers

Skincare ondernemer met een droom

Jij bent een ondernemer in de skincarebranche en je voelt dat je de transitie wilt maken van vakspecialist naar succesvolle ondernemer. Je wilt werken aan je bedrijf en het de aandacht geven die het verdient. Je gelooft net als ik dat succes van je bedrijf samenhangt met persoonlijke groei, inzicht in de cijfers en de juiste keuzes in aanbod, team en marketing. Ben je klaar om te investeren in jezelf?  

Herken je dit stemmetje in je hoofd?

business coach voor beauty ondernemers

Is het tijd om naar dat stemmetje te gaan luisteren?

Bij My Boost vind je een unieke combinatie van persoonlijke coaching, next level trainingen voor jou en je team, en een waardevol financieel dashboard voor grip op je cijfers. Ik begeleid je stap voor stap, bied inzicht in je data, help je bij het maken van keuzes die bijdragen aan je winstgevendheid, en ondersteun jou bij de overgang van vakspecialist naar succesvolle ondernemer. Samen zorgen we voor de boost van je bedrijf. 

Coaching

Samen de transitie maken naar een succesvolle skincare onderneming, vanuit een groeistrategie op maat.

Level Up Dashboard

Voor een strategische groei van je skincare onderneming, vanuit eigen regie en inzicht.

Trainingen

Trainingen met een hoog leerrendement die bijdragen aan de meest voorkomende doelen van huidinstituten.

Academy

Dé online academy voor skincare ondernemers. Alles wat jij wilt weten om een succesvolle onderneming te kunnen runnen.

Retreat

Even een stapje terug om met vernieuwde energie en een ijzersterk plan je onderneming de boost te kunnen geven die het verdient.