Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Jouw business buddy en grootste fan

Ik ben Monique de Haas, coach voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, en ik geloof in groei vanuit verbinding. Mijn droom is om de skincarebranche te transformeren door skincarespecialisten te ondersteunen, waar ze vastlopen in hun transitie naar een succesvolle onderneming. Ik streef naar een toekomstbestendig huidinstituut dat voldoening, rust, plezier en een gezonde financiële basis brengt. 

business coach voor beauty ondernemers
Video afspelen over business coach voor beauty ondernemers

Ik begrijp hoe de branche werkt

Hoe fijn is het dat we dezelfde taal spreken? Als opgeleide schoonheidsspecialiste begrijp ik de dagelijkse gang van zaken in jouw praktijk, ken ik de uitdagingen en ben ik bekend met de bouw van een succesvol skincare-instituut. Jarenlang heb ik samengewerkt met ondernemers in de skincarebranche, eerst als brandmanager van grote cosmetica merken en nu als businesscoach.

Door mijn rol als docent in MBO uiterlijke verzorging weet ik hoe ik kennis kan overbrengen, zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat met alle kennis en tools die ik je kan bieden. Mijn expertise heb ik opgedaan via diverse opleidingen in marketing en sales, wat mij een waardevolle bron aan kennis geeft waarmee ik jou echt verder kan helpen.

Ik breng hoofd & hart samen

In jouw zoektocht naar balans sta ik naast je als jouw business buddy en grootste fan. Ik houd je een spiegel voor en moedig je aan om stappen te zetten. Met behulp van persoonlijke coaching brengen we hoofd en hart samen. We herstellen je innerlijke verbinding en geven gehoor aan jouw diepste dromen en verlangens. Dat kan groei betekenen, maar ook terugkeren naar de basis, balans herstellen, specialiseren of uitbreiden. Doelen draaien namelijk niet altijd om beter, meer en groter. 

360-graden aanpak

Met een helder doel voor ogen werp ik een scherpe 360-graden blik op je bedrijf: positionering, cijfers, aanbod, team en marketing. Zo ontstaat er een bedrijfsstrategie waarmee jij, vanuit balans en plezier, je doelen gaat behalen.

Met zelfvertrouwen, in verbinding met jezelf en gewapend met een goed plan maak jij de transformatie naar de fearless ondernemer die haar dromen waarmaakt.

business coach voor beauty ondernemers

In een zee van aanbieders, waarom kies je voor mij?

Coaching

Samen de transitie maken naar een succesvolle skincare onderneming, vanuit een groeistrategie op maat.

Level Up Dashboard

Voor een strategische groei van je skincare onderneming, vanuit eigen regie en inzicht.

Trainingen

Trainingen met een hoog leerrendement die bijdragen aan de meest voorkomende doelen van huidinstituten.

Academy

Dé online academy voor skincare ondernemers. Alles wat jij wilt weten om een succesvolle onderneming te kunnen runnen.

Retreat

Even een stapje terug om met vernieuwde energie en een ijzersterk plan je onderneming de boost te kunnen geven die het verdient.