Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Trainingen

Haal de juiste kennis in huis voor een boost van je team, bedrijf en ondernemersvaardigheden.

Video afspelen over business coach voor beauty ondernemers

20 jaar ervaring vertaald naar hoogwaardige trainingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in de skincare branche, van schoonheidsspecialiste tot docent en brandmanager van grote cosmeticamerken, heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Deze expertise is volledig geïntegreerd in het trainingsaanbod van My Boost. 

Hoog leerrendement

Dankzij mijn didactische aantekeningen en zes jaar ervaring in het onderwijs, weet ik hoe ik uitdagende, leuke en effectieve trainingsprogramma's kan ontwikkelen die een hoog leerrendement opleveren. Met herkenbare voorbeelden, praktische oplossingen en direct toepasbare nieuwe kennis help ik skincare ondernemers en huidspecialisten om meer succes op de werkvloer te behalen.

Boost Your Sales: verkooptraining

Hoe zorg je dat je op een succesvolle manier verkoopt in jouw huidinstituut? Daar is de verkooptraining van My Boost op ingericht.

Boost Your Team: teamtraining

Het runnen van een instituut met een team is een knappe en vooral uitdagende klus. Hoe weet jij je jouw medewerkers te inspireren om optimaal te presteren?

Boost Your Skills: ondernemerstraining

My Boost helpt je om de benodigde kennis en expertise te vergaren, zodat jij gaat denken en handelen als een gespecialiseerde skincare ondernemer.

Doelgericht en op maat

Onze trainingen zijn doelgericht en op maat gemaakt om te voldoen aan de meest voorkomende doelen van huidinstituten: een gezonde omzet, plezier in verkopen en een succesvol team. Daarnaast bieden we altijd ruimte voor maatwerk, afgestemd op de specifieke behoeften van de skincare ondernemer en haar team.

business coach voor beauty ondernemers

Vanaf morgen al het verschil maken

Met de hoogwaardige trainingen kunnen jij en je team vanaf morgen al het verschil maken. De trainingen van My Boost worden gegeven bij jou op de werkvloer of op een van onze trainingslocaties. Ze zijn dynamisch, afwisselend en ontworpen om zowel leuk als leerzaam te zijn, met als doel de aandacht vast te houden, verbinding te stimuleren en een hoog leerrendement te bereiken.