Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Boost Your Team: teamtraining

Het runnen van een instituut met een team is een knappe en vooral uitdagende klus. Hoe weet jij je jouw medewerkers te inspireren om optimaal te presteren?  

business coach voor beauty ondernemers

Boost Your Team: teamtraining

Het runnen van een instituut met een team is een knappe en vooral uitdagende klus. Hoe weet jij je jouw medewerkers te inspireren om optimaal te presteren?  

business coach voor beauty ondernemers

Teamwork makes the dream work

Een sterk team dat elkaar aanvoelt en slim samenwerkt is het fundament van een succesvolle skincare onderneming. Door te werken aan de verbinding in het team en iedere unieke kwaliteiten te stimuleren, zorg je met elkaar voor plezier en mooie resultaten op de werkvloer.   Het creëren van loyale en betrokken teamleden vraagt om een creatieve aanpak met de juiste focus. Het trainingsprogramma van My Boost zorgt ervoor dat jij dit niet alleen hoeft te doen. Iedere training is maatwerk dat is afgestemd op de behoefte van het instituut, het niveau van de medewerkers en de vraagstukken van de ondernemer. Tijdens de dynamische teamtraining leren jullie de potentie van jullie dreamteam benutten zodat bedrijfs- en persoonlijke doelen kunnen worden behaald.  

Tijdens de teamtraining gaan we aan de slag met:

Deze top skincare ondernemers gingen je voor;

Vakinhoudelijke kennis en gerichte opdrachten

Met een gevarieerde en interactieve dagindeling blijft elke deelnemer betrokken bij de lesstof, worden ze gestimuleerd om na te denken over hun eigen werkstijl en inspireer ik hen met vakinhoudelijke kennis, praktische tips en gerichte opdrachten om zichzelf als huidexpert verder te ontwikkelen binnen het team en het instituut. Het resultaat is een team dat barst van enthousiasme en direct weet hoe ze effectief aan de slag kunnen in jouw instituut. 

De training is inclusief:

Investering: € 1.750,- exclusief btw.

Bekijk ook de andere trainingen

Boost Your Sales: verkooptraining

Hoe zorg je dat je op een succesvolle manier verkoopt in jouw huidinstituut? Daar is de verkooptraining van My Boost op ingericht.

Boost Your Skills: ondernemerstraining

My Boost helpt je om de benodigde kennis en expertise te vergaren, zodat jij gaat denken en handelen als een gespecialiseerde skincare ondernemer.