Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Boost Your Skills: ondernemerstraining

Jij bent opgeleid tot schoonheidsspecialiste of huidtherapeut, maar als ondernemer moet je nog zoveel meer zijn dan dat. Marketeer, boekhouder, bedrijfsstrateeg en zelfs een influencer. Hoe ga jij hiermee om wanneer je hiervoor niet gestudeerd hebt? Dan kunnen deze zaken zo onprettig voelen en er ook voor zorgen dat jouw bedrijf niet bloeit zoals jij voor ogen hebt. My Boost helpt je om de benodigde kennis en expertise op deze gebieden te vergaren, zodat jij gaat denken en handelen als een gespecialiseerde skincare ondernemer.

business coach voor beauty ondernemers

Maak van jouw huidinstituut een florerend bedrijf

Jij bent een ondernemer die vooruit wil en haar dromen wil waarmaken. Of je nu alleen werkt of met een team, tijdens de tweedaagse ondernemerstraining help ik je bij het ontwikkelen van de benodigde skills om van jouw huidinstituut een florerend bedrijf te maken.

Deze top skincare ondernemers gingen je voor;

Tijdens de ondernemerstraining ga je aan de slag met:

De training bestaat uit:

Investering: € 799,- exclusief btw.

Bekijk ook de andere trainingen

Boost Your Sales: verkooptraining

Hoe zorg je dat je op een succesvolle manier verkoopt in jouw huidinstituut? Daar is de verkooptraining van My Boost op ingericht.

Boost Your Team: teamtraining

Het runnen van een instituut met een team is een knappe en vooral uitdagende klus. Hoe weet jij je jouw medewerkers te inspireren om optimaal te presteren?