Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

Boost Your Sales: verkooptraining

Een financieel gezond skincare bedrijf haalt gemiddeld 40% van haar omzet uit de verkoop van producten. Toch is dat voor heel veel skincare ondernemers nog niet de realiteit. Het verkopen van producten of luxere behandelingen wordt vaak als lastig ervaren.

Hoe kom je af van het gevoel dat je iets opdringt en zorg je dat je op een fijne en succesvolle manier verkoopt in jouw huidinstituut? Daar is de verkooptraining van My Boost op ingericht.

Tijdens een teamtraining gaan jij en je collega’s met elkaar aan de slag en samen oefenen. Werk je alleen of met een klein team? Dan is deelname aan een cursusdag een slimme keuze voor jou.

business coach voor beauty ondernemers

Boost your sales

Teamtraining

Stapt die klant de deur uit na een prachtige behandeling, is het weer niet gelukt om haar te overtuigen van het belang van de juiste thuisverzorging voor het beste resultaat, balen! Goed adviseren en mooie behandelingen en producten verkopen, je weet hoe belangrijk het is. Maar jeetje, wat vind je dit lastig! En dan dat gevoel dat je iemand iets ‘aansmeert’…nee, dat verkopen is niet je grootste hobby.

Maar wacht, wat als ik je vertel dat verkopen ook heel natuurlijk kan gaan! Dat het zelfs leuk kan zijn? Dat je alleen  de juiste skills en oefening nodig hebt, en verkopen voortaan zal voelen als je klant heel goed adviseren in plaats van iets aansmeren?  

In de Boost Your Sales training ga je met je team aan de slag om meer plezier en succes te halen uit verkopen. Leer van mij en van elkaar, hoe je je klant nog beter kunt adviseren en het maximale uit iedere afspraak kunt halen. Deze teamtraining zorgt voor een instant boost van de salesskills van je team en de omzet uit verkopen.  

Verkopen is geen kunst, maar kennis

Op maat gemaakte verkooptraining

Leer onder andere:

Deze top skincare ondernemers gingen je voor;

De teamtraining is inclusief:

Investering: € 1.750,- exclusief btw

Boost your sales

Cursusdag

Wil je graag werken aan je eigen verkoopvaardigheden of gun je iemand uit je team een boost in skills en plezier in verkoop? Tijdens de cursusdag komen gedreven skincare specialisten bij elkaar in een groep (10 tot 15 personen) om van mij en elkaar te leren. De focus ligt op meer plezier en succes halen uit verkopen. Ik leer je effectieve technieken op gebied van verkopen in een huidinstituut die jij vanaf de volgende dag kunt inzetten op de werkvloer. Ook bekijk ik je cijfers en adviseer ik over de kansen voor groei voor jouw onderneming of het bedrijf waar je werkt. 

uitgebreide cursusdag

Leer onder andere:

De cursusdag is inclusief:

Investering: € 499,- exclusief btw per persoon.

Werk je alleen of met een klein team, dan is de cursusdag kostentechnisch een betere oplossing voor jou dan de teamtraining.

Bekijk ook de andere trainingen

Boost Your Team: teamtraining

Het runnen van een instituut met een team is een knappe en vooral uitdagende klus. Hoe weet jij je jouw medewerkers te inspireren om optimaal te presteren?

Boost Your Skills: ondernemerstraining

My Boost helpt je om de benodigde kennis en expertise te vergaren, zodat jij gaat denken en handelen als een gespecialiseerde skincare ondernemer.