Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

business coach voor beauty ondernemers

"‘Monique plant geen zaadjes, maar hele bomen.’ En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.'"

– Marieke, Faces Skincare

“In het voorjaar van 2022 werd mijn skincare salon, Faces Skincare, genomineerd voor de Beauty Award. Die erkenning bracht een golf van aandacht en groei met zich mee, maar ook een nieuwe uitdaging: hoe kon ik deze groei omzetten in duurzaam succes? Ik realiseerde me dat ik behoefte had aan optimalisatie van processen en beter teammanagement om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Op dat kruispunt ontmoette ik Monique, een ervaren coach gespecialiseerd in het begeleiden van skincare ondernemers. Samen stelden we ambitieuze doelen: het verbeteren van mijn bedrijfsprocessen, het creëren van een zelfsturend team, en het behouden van kwaliteit terwijl we groeiden.  

Tijdens onze samenwerking realiseerde ik me dat ik als ondernemer steeds beter wilde worden in het aansturen van mijn team en het stroomlijnen van onze processen. Monique hielp me bij het in kaart brengen van de sterke punten van mijn team en het identificeren van gebieden waar we konden verbeteren. Door haar begeleiding kreeg ik niet alleen inzicht in mijn bedrijf, maar groeide ik ook als ondernemer. 

Met Monique aan mijn zijde hebben we die obstakels overwonnen

Natuurlijk waren er uitdagingen op onze weg naar succes. Zo moest ik omgaan met personeelswisselingen en de constante druk om de juiste mensen te vinden. Maar met Monique aan mijn zijde hebben we die obstakels overwonnen en zijn we sterker uit de strijd gekomen. 

Onze samenwerking is een dynamisch proces waarin we elke twee weken samenkomen om te sparren over ideeën, strategieën te ontwikkelen en concrete plannen te maken voor de toekomst van mijn bedrijf. Het is een investering die zijn vruchten heeft afgeworpen: ik heb niet alleen meer grip op mijn bedrijf, maar ook op mijn eigen groei als ondernemer. 

Ik heb niet alleen een bloeiende salon, maar ook het vertrouwen om te blijven groeien en mijn ambities waar te maken

Het resultaat van onze samenwerking is meer dan ik had durven dromen. Ik heb niet alleen een bloeiende salon, maar ook het vertrouwen om te blijven groeien en mijn ambities waar te maken. Monique heeft me geleerd om niet alleen te dromen, maar ook actie te ondernemen. Samen hebben we niet alleen zaadjes geplant, maar hele bomen laten groeien, en daar hangen we samen de slingers aan op! 

Als er één uitspraak is die onze samenwerking samenvat, dan is het wel: ‘Monique plant geen zaadjes, maar hele bomen.’ En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.” 

Groeien vanuit verbinding

My Boost is jouw beauty business buddy, spiegel en grootste fan. Samen zorgen we voor de boost van jouw instituut. Zodat jij met meer plezier en rust kunt ondernemen. Samen maken we je dromen waar. Vanuit verbinding, met jezelf en met elkaar.