Luister de nieuwste podcast aflevering van My Boost: Ontdek de kracht van My Boost

business coach voor beauty ondernemers

"Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.’ En dat is precies wat deze gedeelde reis zo bijzonder maakt."

– Tamara, Momento

“Mijn reis met Monique begon niet pas bij My Boost, maar gaat jaren terug toen ze nog brandmanager was bij Skeyndor, een merk dat we in onze salon gebruiken. Haar inspirerende persoonlijkheid, bruisend van energie en gevuld met innovatieve ideeën, maakte haar destijds al een bron van inspiratie. Toen Monique haar eigen avontuur met My Boost begon, hoefde ik niet lang na te denken en nam ik contact met haar op. Vanaf dat moment bouwde ze mee aan het succes van mijn bedrijf.  

Mijn wens was duidelijk: ik wilde mijn salon naar een hoger niveau tillen. Samen met Monique stelden we het doel om te ontdekken hoe ik het maximale uit mijn salon kon halen. In de begintijd was ik als ondernemer zoekende. We hadden geen goed doordacht plan en voerden veel pedicure behandelingen uit, wat uiteindelijk het minst winstgevende aspect was. De verkoop ten opzichte van behandelingen was slechts 25%. 

De omzet steeg dankzij zowel verkoop als luxere behandelingen

Monique en ik namen samen stappen om de salon te transformeren van een schoonheidssalon naar een huidverbeteringsinstituut. Dit betekende afscheid nemen van bepaalde behandelingen en klanten, een spannende maar noodzakelijke keuze. Het resultaat was verbluffend; de omzet steeg dankzij zowel verkoop als luxere behandelingen, ondanks dat we nu minder behandelingen uitvoeren dan twee jaar geleden. 

De samenwerking met Monique is buitengewoon fijn. Bij haar kan ik mezelf zijn en ze coacht me niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Het nemen van leiderschapsstappen vond ik uitdagend, maar met Monique’s hulp lukt het steeds beter. Het resultaat van onze samenwerking is een salon met meer rust en focus, een gestegen omzet en een helder overzicht van mijn cijfers. Ik heb doelen gesteld en werk actief met een marketingplan. Hoewel ik dankbaar ben voor de positieve veranderingen, sta ik niet graag stil. Ik wil blijven groeien, dus ben ik al begonnen met nieuwe doelen. 

Een quote die perfect past bij onze samenwerking is:

‘Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.’ En dat is precies wat deze gedeelde reis zo bijzonder maakt.” 

Groeien vanuit verbinding

My Boost is jouw beauty business buddy, spiegel en grootste fan. Samen zorgen we voor de boost van jouw instituut. Zodat jij met meer plezier en rust kunt ondernemen. Samen maken we je dromen waar. Vanuit verbinding, met jezelf en met elkaar.